karolowanka Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Cześć! Potrzebuję pomocy kogoś, kto zna się na komputerach i potrafi ocenic nieco więcej parametrów nić ram i pamięć ;) Szukam laptopa 2w1, czyli laptopa z tabletem, może mieć odpinaną klawiaturę, ale nie musi Będę go używać głównie do pracy (pakiet office, z tym, że pliki w excelu mogą być potężne - ale to rzdkość, więc tym możecie się nie sugerować), na uczelnie - przegladanie i robienie notatek, przeglądania internetu, oglądanie filmików, czasami obrabianie zdjęć. Mam tendencję do otwierania miliarda zakładek ;) Nie mam za to dużych wymagań, chcę żeby chodził w miarę sprawnie, długo trzymał baterię (powyżej 6 h, ale z włączonym wifi) i żebym mogła go ze sobą wszędzie nosić, czyli musi byc lekki i mieć ekran 11-13 cali. Mój budżet to 2000 zł, max 2500 zł, jeśli będzie wyraźna różnica Mam na oku Dell Inspiron 11 i Lenovo Yoga 300, ale jestem otwarta na nowe propozycje Dacie radę mi coś poradzić? Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez karolowanka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolowanka Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Acer V3-372 P4405U/8GB/500HDD/Win10 Acer V3-372 P4405U/8GB/240SSD/Win10 zamiast się bawić w procesory Atom/Celeron/PentiumN hmm no właśnie zależalo mi na czymś kompaktowym, bo normalnego porządnego laptopa, na którym pracuję już mam, a teraz potrzebuję czegoś mniejszego z dotykowym ekranem. Ale jeśli nie da się tego połączyć, to odejmuję tego excela, bo to w sumie będzie rzadkość, chciałam się tylko ubezpieczyć i zostaję z pozostałymi wytycznymi ale dzięki za odpowiedź ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...