Krootki Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Witam Konfiguracja: Płyta główna - Chaintech 7NIL uATX Procesor - Athlon 1700+ Reszta - nieważna Komputer chodzi spoko, wszystko jest ok poza jednym. Zegar w komputerze nie bardzo chodzi 8O. Co ustawię dobrą godzinę i datę (robiłem to np. 2,5h temu) to po jakimś czasie okazuję się, że przez większość czasu nie chodzi (teraz jest 20:03 8O ). Nie jest to zależne od tego czy komputer jest włączony/wyłączony. Co może być powodem, że zegar nie chodzi? Czy nawet jeśli komputer jest włączony za czas systemowy odpowiedzialna jest bateryjka??? Czy w nowej płycie istnieje możliwość, że bateryjka jest walnięta/rozładowana??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 jesli wykluczysz system to na towim miejscu reklamowalbym mobo - w konu nawet jak to bateryjka to albo dostaniesz nowa albo wymienia ci plyte - jak nie dawno kupowales to od reki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 jesli wykluczysz system to na towim miejscu reklamowalbym mobo - w konu nawet jak to bateryjka to albo dostaniesz nowa albo wymienia ci plyte - jak nie dawno kupowales to od reki No ale płyta z allegro... Mam nadzieje, że to tylko bateryjka. 5-10 zł mnie nie zbawi. A bawić w wysyłanie mi się nie chce.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 no ja sobie tak wlasnie wysylam zasilacze do haszyda - juz 4 dzis odeslalem :( le gostek przynajmniej problemow nie robi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...