kafejaxx44 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Witam mam problem. Płyta została oddana do serwisu,diagnoza to uszkodzony socket-został wymieniony na nowy,lecz nie styka on do konca. Zna ktoś serwis który to naprawi lub wymieni na nowy socket? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Najlepiej ten, co ci rebajling grafiki zrobił, gorąco polecam. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kafejaxx44 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2017 On nie naprawia płyt głównych Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka A gtx 780 nie dałem do naprawy. Dam w przyszłosci. Mam budźet ograniczony i jeszcze prawko zdaje Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2017 A to ten "socket" za czteropak ktoś ci wymieniał, że gwarancji nie masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kafejaxx44 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Mi nie wymieniał kupiłem taki już. Facet co sprzedawał dał do serwisu i mu robili ale nie zrobili dobrze . A facet stwierdził ze nową płyte kupuje a tą wystawił na allegro i kupiłem za grosze . Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kafejaxx44 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 I co teraz kolego? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Jak to co? Kupiłeś szrot i dalej brniesz w bagno szukając cpu i chłodzenia. Interesujące. Będę śledził twoje przygody z tym zestawem. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kafejaxx44 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Hehe . dobre Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Oki ja już wszystko wiem co robić. Dam znać co z tego wyjdzie Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kafejaxx44 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 Witam ponownie. Komputera nie robiłem płytę główną dalej upchnąłem. Karta graficzna reballing chipa i też dalej sprzedałem i tyle . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...