Crescendo1 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 (edytowane) Nie mam pojęcia co kupić i w jakim budżecie. Myślę że coś od 80zł do 250zł. Ogólnie chciałbym wydać jak najmniej jednak zależy mi też na dobrej jakości dźwięku. W grę wchodzą również zagraniczne sklepy i allegro. Słuchawki będą służyć do słuchania muzyki, szybkiej, rockowej we Flac (bo czemu nie) z telefonu ze Snapdragonem 820. W miarę możliwości żeby korzystały z różnych standardów które posiada ten układ. Mam też viper4android. Ważne żeby były składane i nie były zbyt duże jak np https://img.grouponcdn.com/deal/jbvAvyP4WbpjbsKyZWfR/8h-1500x900/v1/c700x420.jpg Mam tylko wątpliwości co do tego jak grają Ciekawi mnie też jak sprawa wygląda z bezprzewodowymi słuchawkami dousznymi, istnieją jakieś dobre konstrukcje w przystępnej cenie? Nawet jeśli dźwięk będzie nijaki Edytowane 26 Maja 2017 przez Crescendo1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 Panasonic RP-BTS30 ISK HD9999 MARSHALL MAJOR Brainwavz M2 BEYERDYNAMIC DTX 501 Poza tym sorry ale rozstrzał ceny masz ... straszny. I podaj jakiego rodzaju maja być ..douszne, nausze itd.. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crescendo1 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 (edytowane) Z dousznych jednak zrezygnuje więc tylko niewielkie nauszne. (któryś raz z rzędu przestała działać jedna słuchawka i mam już dosyć przewodów) Co do przedziału cenowego, nie wiem po prostu od jakiego progu kończą się słuchawki 'byle grały' a zaczynały jakieś warte polecenia dlatego jest tak szeroki. Z wymienionych przez ciebie najbardziej zainteresowały mnie DTX 501 chociaż te Marshalle kuszą... Edytowane 26 Maja 2017 przez Crescendo1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 (edytowane) Tego masz sporo na rynku np Noontec Zoro. Som , tysz wiraless Edytowane 26 Maja 2017 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 (edytowane) Nostradamusku powiedz mi czy takie douszne jak brainwavz dorownują dźwiękiem nausznym ? Mam nauszne pioneery których praktycznie nie używam bo są po prostu ogromne, niewygodne i zajmują sporo miejsca na moim małym biurku. Myślę że małe słuchawki douszne to jest to czego potrzebuję ale nigdy nie miałem dousznych. Poleć mi jakieś tak do 400-500zł....Nie jestem audiofilem, przede wszystkim wygodne i trwałe. Edytowane 26 Maja 2017 przez Novice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crescendo1 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 (edytowane) Mógłbyś zalinkować te Marshalle lub jakiekolwiek inne? Albo mam problem z odróżnieniem od przewodowych albo kosztują 300-400zł Ale i tak muszę się jeszcze zastanowić czy chce wydać 250 czy wezmę coś za ~150 więc chętnie usłyszę też parę tańszych propozycji Jutro z rana chciałbym zamówić Edytowane 26 Maja 2017 przez Crescendo1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 Ni ma , ale zerknij na np THINKSOUND MS01, HiFiMAN RE-400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crescendo1 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 (edytowane) Ale to są przewodowe douszne, a mnie interesują tylko bezprzewodowe nauszne A, sorry, to nie było do mnie chyba Edytowane 26 Maja 2017 przez Crescendo1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 Mógłbyś zalinkować te Marshalle lub jakiekolwiek inne? Albo mam problem z odróżnieniem od przewodowych albo kosztują 300-400zł Ale i tak muszę się jeszcze zastanowić czy chce wydać 250 czy wezmę coś za ~150 więc chętnie usłyszę też parę tańszych propozycji Jutro z rana chciałbym zamówić http://technos-online.pl/marshall-major-i-sluchawki-nauszne-z-mikrofonem.html wiralesy są niestety duużo droższe, norma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crescendo1 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 (edytowane) del Edytowane 8 Czerwca 2017 przez Crescendo1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelemen Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 też korzystam z creative JAM i z czystym sumieniem polecam, klasa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patronix Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2017 Sam się przymierzam do Creative JAM znajoma ma miałem na uszach to jak na taką cenę są niezłe w domu mam superluxy EVO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2017 Co zakupił? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crescendo1 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Wyłączyłem się z dyskusji ponieważ irracjonalnie wybrałem przewodowe brązowe Marshalle Major 2 ;) Irracjonalnie czyli po wyglądzie i marce, nie ważne czy jakieś inne grałyby lepiej. Ale w końcu zamierzam chodzić w nich po ulicy więc dobrze jeśli wyglądają i pasują do ubioru. Tak to pewnie wybrałbym wspomniane Soundblaster Jam, praktycznie nie czuć ich na głowie i są jednobryłowe czyli mniejsza szansa że coś się zepsuje. Ogólnie to jakość wykonania Marshalli genialna, sam dźwięk także nie gorszy zwłaszcza z włączonym DDC w ViperFX Edytowane 8 Czerwca 2017 przez Crescendo1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2017 Czyli zrobiłeś to co powinieneś, zakupiłeś kabelkowe, jedyny słuszny wybór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...