Arkados1 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2017 Siemka mam taki problem, że mniej więcej od miesiąca mój komputer zaczął włączać się na dysku SSD około 10 minut czasem i więcej. Wcześniej 30 sekund i wszystko było załadowane, natomiast ostatnio się to zmieniło. Dodam, że gry i wszystkie inne rzeczy działają normalnie, wszystko jest okej oprócz włączania kompa. Podczas ładowania Windowsa7 całość staje na czarnym ekranie z logo Windowsa i nie ścina się tylko cały czas widzę animacje. Jeśli macie jakieś pomysły co może być powodem i jak mogę to naprawić byłbym bardzo wdzięczny. https://zapodaj.net/492943aa9c33a.png.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2017 Ile aplikacji startuje razem z systemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkados1 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2017 4, sterowniki i antywirus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2017 a w trybie awaryjnym tak samo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2017 Sprawdź czy z odłączonym drugim dyskiem objawy będą takie same. Możesz spróbować z innym kablem sata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...