tw_psycho Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2017 Cześć, niestety obie dotychczas używane myszki się zużyły i nie działają jak należy. Zależy mi na dwóch myszkach: 1. Pierwsza do stacjonarnego - ważne, żeby miała dwa przyciski na kciuka (wstecz i dalej) i żeby dobrze chodziła na biurku drewnianym polakierowanym (obecna A4 Tech X7 miewa z tym problem). Ostatnio mało grywam w strzelanki, więc nie jest to priorytet, ale jednak dobrze byłoby, gdyby rozdzielczość do sporadycznego grania też była OK. 2. Druga, bezprzewodowa do laptopa - tutaj żadnych gier. Zależy mi po prostu, żeby po otwarciu laptopa po prostu działała i żeby łapała na bardzo różnych podłożach. Będę bardzo wdzięczny za wskazanie jakichś godnych polecenia modeli - znalazłem w googlach trochę wątków na ten temat, ale chyba zbyt dużo i niezupełnie wiem czego powinienem szukać... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertsup Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2017 bez budzetu to gdybanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2017 Myślę, że ok do 100zł/szt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) Mysz A4Tech Bloody Blazing A90 i podkładka A4Tech Bloody B-081 Bezprzewodowa Logitech M171 A coś z dwoma przyciskami bocznymi (wstecz i do przodu)? (bezprzewodowa) Edytowane 13 Sierpnia 2017 przez -Paluch- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...