Novice Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 (edytowane) Czy ktoś może polecić myszkę optyczną do gier z cichym i miękkim kliknięciem ? Kupiłem jakiś czas temu Rival 100 i mam jej już dosyć. Przyciski chodza twardo i są głośne a sama mysz trochę za lekka. Wcześniej miałem mysz Natec GX78 i samo klikanie było super,tak samo jak kształ i waga. Mysz była natomiast serowa a wolałbym optyczną (jedyna zaleta tej steelseries nad natec gx78 to że samo prowadzenie kursora w grach/windowsie jest płynniejsze i dokładniejsze). Cena - do 300zł było by optymalnie. Oczywiście ma być przewodowa. Edytowane 6 Lipca 2017 przez Novice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trafic Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 Deathadder i to powinno wystarczyć ,pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 Dziś podpiąłem klawiaturę Deathstalker i jestem bardzo zadowolony, Deathadder ładnie by się komponował ale czy z własnego doświadczenia wiesz jak chodzą na nim przyciski ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2017 Zobacz tą recenzję w 3:23 jest test przycisków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...