Przemo1980 Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Może ktoś mi doradzić, ile sobie mogę krzyknąć za wykonanie 80 wizytówek, (8 stron A4 po 10 sztuk). Wykonane zostały wg. dostarczonego wzoru i wydrukowane u mnie, kartki były od gościa. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Może ktoś mi doradzić, ile sobie mogę krzyknąć za wykonanie 80 wizytówek, (8 stron A4 po 10 sztuk). Wykonane zostały wg. dostarczonego wzoru i wydrukowane u mnie, kartki były od gościa. :?:drukarka laserowa czy atramentowa :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo1980 Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Atramentowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Atramentowaduzo pewnie nie zarobisz :? nie mam pojecia ile za to masz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>, ale moja rada idz do pierwszej lepszej c@fe i zobacz ile biora za wydrukowanie A4, i zrob podobna cene :) jezeli dodatkowo wycinasz wizytowki z tej kartki to dodaj kilka groszy jeszcze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo1980 Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 To ja wiem że dużo nie zarobię, nawet bym to gościowi za darmo zrobil. Ale skoro się uparł że musi zapłacić........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 to jak juz chcesz byc uczciwy do bolu to se policz "koszty" (zuzycie tuszu,pradu ) + "zarobek" ( na dobre broo or smth. ) pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 10PLN zeby gosciowi nie bylo glupio bilonem sypac; no chyba ze robiles to w kolorze; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Albo czteropak :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo1980 Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Zrobiłem to w kolorze więc myśle że 15 zł to będzie odpowiednia kwota :wink: Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...