SiwyTM Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 (edytowane) Siemanko, na wstępie zaznaczę że w kwestii klawiatur jestem kompletnie zielony, ponieważ nigdy nie kupowałem klawiatury droższej jak do 100 zł. Głównie na czym mi zależy to cisza i fajne podświetlenie, klawiatura będzie służyła do pisania jak i do grania w gry typu Bf jak i wiedźmin 3 po różne inne tytuły. Edytowane 7 Sierpnia 2017 przez SiwyTM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiwyTM Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Dodam że cena maks do 700 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Jaki skok klawiszy preferujesz ? Polecam nożycową jesli ma być cicha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawackimarcin Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Novice masz racje dobry wybór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiwyTM Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Jaki skok klawiszy preferujesz ? Polecam nożycową jesli ma być cicha. O preferencjach ciężko mi tu mówić, lecz słyszałem że im mniejszy skok tym ciszej więc lepiej żeby był w miare niski. Co do klawiatury nożycowej to jak ją znaleźć na morele, bo tam są jedynie do wyboru mechaniczne i membranowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) nożycowa to jest dalej membranowa. razer deatstalker jest dla przykładu nożycowa. Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez Novice 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiwyTM Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Z tych nożycowych jakiś konkretny model polecisz, bo nie wiem czemu, ale do Razera mam wstręt za słuchawki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) tak poleciałem ci deathstalkera https://www.morele.net/klawiatura-razer-deathstalker-rz03-00800100-r3m1-531540/ Średnia ocena: 4,74Opinie: 9795,88% osób poleca ten produkt co lepszego chcesz ? Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez Novice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiwyTM Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) tak poleciałem ci deathstalkera https://www.morele.net/klawiatura-razer-deathstalker-rz03-00800100-r3m1-531540/ Średnia ocena: 4,74 Opinie: 97 95,88% osób poleca ten produkt co lepszego chcesz ? Nie wiem, po prostu mam trochę wstręt do samego Razera, ale przyjrze się tej klawiaturze.Jak coś czekam na jeszcze jakieś propozycje. Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez SiwyTM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2017 nawet zepsuty zegar 2 razy dziennie pokazuje dobrą godzinę ja wymieniłem membranowkę a4 tech za 120zł na tę razera i jest duuuuużo chichsza. Aż chciało się pisać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Sam ją mam (Deathstalker Chroma) - przesiadałem się z Logitech'a UltraX Premium (na co dzień używam również masę klawiatur Dell'a - wszystkie rodzaje po nowe wyspówki) - mogę polecić - jest cichsza od wszystkich, jakie dotąd używałem, ma fajny, miękki klik. No i podpórka pod nadgarstki robi swoją robotę przy dłuższych sesjach (granie, pisanie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akovalsky Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zobacz jeszcze Corsair Strafe, podobno właśnie jest dość cicha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...