ptaku666 Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Czy da sie jakos samemu zdjąc bana z huba na dc lub jakos go obejsc ?? Zmieniałem juz adrs IP programem INTERNET ANONYM 5 i nic z tego, wychodzi na to ze te bany nie opierają sie na blokowanie dostepu danego IP do huba. Jesli ktos ma jakies pomysły to bardzo prosze o pomoc, poniewaz bardzo zalezy mi na tym hubie !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 wlam sie na kompa gdzie stoi srwer DC i skasuj liste zbanowanych a tak powazniej zmien serwer (jest ich naprwde sporo) i przestan kombinowac... za darmo bana na stale nie dostales Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonek Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Jezeli zmieniles IP to niema bata musi pojsc. Wiem cos o tym. Pozatym kiedys bylem opem na hubie i wiem jak to sie kreci, blokuja dostep do huba poprzez IP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolajek Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Wiem, ze to prymitywne rozwiazanie, skoro juz mowimy o zmianie IP... Ale czy przypadkiem po zmianie IP nie probowales wejsc na tego huba ze swoim starym nickiem... bo cos takiego jak nickban tez istnieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Cytat Wiem, ze to prymitywne rozwiazanie, skoro juz mowimy o zmianie IP... Ale czy przypadkiem po zmianie IP nie probowales wejsc na tego huba ze swoim starym nickiem... bo cos takiego jak nickban tez istnieje. swieta prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 wejdź na strone huba, poszukaj na www.hub.any.pl i przewaznie na forum prosi się o zdjęcie bana i przeważnie ci sciagają, no chyba po raz n-ty dostałeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Cos sie uparl na jakiegos huba ? Ja mam bany na ponad 20 hubow i sie nie przejmuje bo istnieje jeszcze z 2000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...