Forge Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Szukam monitora o przekątnej 24" i rozdzielczości 1080p. Wymagana jest matryca IPS lub PLS. Monitor będzie używany do oglądania filmów, przeglądania internetu, grania (w tym także używania trybu gry zdalnej z PS4). Zależy mi też aby nie męczył oczu, czyli musi mieć technologię FlickerFree (lub tym podobne). FreeSync nie jest wymagany, bo na razie mam kartę od NVIDII i to sie raczej szybko nie zmieni. Dobrze by było jakby monitor miał wejście DisplayPort albo chociaż DVI no ale jak już nie będzie żadnego innego to w ostateczności może być HDMI. Maksymalnie mogę dać 550 zł i ani grosza więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyskonzijohnson Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Parę dni temu kupiłem Samsunga ls24f350 Fhuxen za 547 zł z wysyłką. Jest spoko jak za tę cenę. Poczytaj o nim. Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...