Forge Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2017 Mianowicie mam telewizor Sony Bravia KDL-37V5500 i ostatnio zauważyłem na ekranie telewizora przy wszystkich ramkach jakieś dziwne paski, jakieś poziome/pionowe plamki. No sam nie wiem jak to nazwać, poniżej wklejam link do zdjęcia. http://s5.ifotos.pl/img/IMG201709_qhwqpsw.jpg Tutaj ten dziwny pasek / pionowa plamka na ekranie jest przy prawej ramce telewizora, ale dokładnie takie same same paski/ plamki są na ekranie przy każdej ramce telewizora. Co to może być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phill76 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Zdjęcie trochę słabej jakości , ale wygląda to jakby ekran się rozwarstwiał- na boku , nie "moczysz" go zbytnio przy czyszczeniu ? Edytowane 4 Września 2017 przez Phill76 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forge Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) No mama go czyści i możliwe że go zbyt moczy. To nie jest kurz pod matrycą? Edytowane 4 Września 2017 przez Forge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...