Dulekk Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 Witam. Szukam laptopa do grania, czasem do programów graficznych. Kwota jaką chce przeznaczyć to około 5500zł, jeżeli będzie trzeba to 200-300zł spokojnie mogę dorzucić. Zależy mi na tym aby laptop już był z systemem, posiadał grafikę 1060 i co najważniejsze nie przegrzewał się. Asus rog odpada ze względu na ich serwis, który w naszym kraju zbiera wiele negatywnych opinii. Co sądzicie o dream machines? Laptopy warte zainteresowania czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dulekk Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 Dzięki za szybką odpowiedź. Wiadomo jak wygląda sprawa z serwisem hp w polsce i serwis pogwarancyjny? I drugie pytanie jak z czasem bym dokupił ssd jest jakiś problem aby system przenieść na ten dysk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Smigi_ Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2017 Witam. Szukam laptopa do grania, czasem do programów graficznych. Kwota jaką chce przeznaczyć to około 5500zł, jeżeli będzie trzeba to 200-300zł spokojnie mogę dorzucić. Zależy mi na tym aby laptop już był z systemem, posiadał grafikę 1060 i co najważniejsze nie przegrzewał się. Asus rog odpada ze względu na ich serwis, który w naszym kraju zbiera wiele negatywnych opinii. Co sądzicie o dream machines? Laptopy warte zainteresowania czy nie? I jak znalazłeś coś ciekawego? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...