TanneR Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Mam nowy pomysł na połączenie mnie z moim sąsiadem 8) Otóż mamy zamiar kupić sobie dwie karty sieciowe (radiowe) D-Link AirPlus Wireless PCI (22Mbit) zTEGO sklepu. No i tu moje pytanie czy to będzie działać bez dodatkowych anten jeśli odległość między nami wynosi 50m +/- 10m :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 jakies przeszkody terenowe (np polmetrowe sciany zelbetonowe) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 jakies przeszkody terenowe (np polmetrowe sciany zelbetonowe) ?? http://republika.pl/tanner/tanner/plan.jpg Tu jest plan mojego usytułowania. Sami oceńcie czy tak karty (one będą bez acces pointów) będą działać poprawnie :?: A wszystko dzięki PAINTOWI :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 a jak chcesz zmusic fale radiowe do naglego skrecania o >90 stopni ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 a jak chcesz zmusic fale radiowe do naglego skrecania o >90 stopni ? ;] A jak masz ochotę posłuchać konkretnej stacji radiowej to też ustawiasz radio w stronę nadajnika :mrgreen: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 a gdzie sie lepiej slucha radia w piwnicy 10 pieter pod ziemia czy na dachu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...