millor Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 już nie wiem co mam robić instalowałem wszystkie directy 9 i ati stery od 3.1 do 3.5 i omegi i zawsze not suport Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 jesli nie działa championship to daj vsync-always on zreszta tu jest opis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 hmmm a czy to na pewnio jest wlasciwe forum ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 ja tylko że vsync mam na on Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeyBee Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Zainstaluj sobie Windows Media Player`a 9.Powinno pomóc U mnie zadziałało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...