muzycom Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Kilka dni temu zakupiłem AXDA 1700 DLT3C JIUHB 0320. Mój ECS przyprawia mnie o ból głowy. (jeśli ktoś składa maszynę do pisania zapraszam na allegro :D ) W kieszeni mam około 550zł. Im dłużej czytam posty na forum tym bardziej jestem zamotany. Kolejna noc nieprzespana :cry: . W najbliższym czasie chcę założyć wc więc odpowiednie mocowanie też jest dla mnie ważne. Doradźcie coś. Do tej pory zastanawiałem się nad asusem i epoxem, ale po wczorajszej lekturze zwątpiłem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Najważniejsza dla mnie jest chyba wydajność i stabilność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 zastanów sie powąznie nad sotletkiem oczywiście nf2 dobre osiągi z tego co widac na forum ( _VIP_ :P znów ) naprawde spoko płytka nie myśl nad żadnym asusem jak już to abit nf-s zajebista płytka nie ma co wybór naeży do ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 No tylko jeszcze nie wiem która ma otwory na chłodzenie wodne. Z tego co się doczytałem na forum soltek takowych nie posiada...(mogę się mylić) A gdzie ja przykręce mojego wymarzonego nukleonka? A tak z ciekawości ile masz w 3dmarku i czy używasz radiatorków na pamięciach karty bo moje sypią się na 255 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 a ja po zakupie epoxa (podpis) nie zaluje - mostki C1 i smiga ostro :) szukam kasy na jakies wyczynowe pamiatki to moze poszaleje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 kup zapinke i nie bedzie problemu z montazem, dajesz takiego posta jak bys szukal roweru do kolru spodenek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 heh fajne porownanie - po co placic jak mozna zrobic ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Na obecną chwilę niewątpliwie najlepszym wyborem jest Abit NF7-S rev. 2.0. Ma sporo bajerów (RAID, sATA, LAN, Soundstorm) i super możliwości OC (Vcore do 2.3V, VDD do 1.7V mostki C1). A dziury dookoła soketa umożliwiają montaz dowolnego chłodzonka :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 kup zapinke i nie bedzie problemu z montazem, dajesz takiego posta jak bys szukal roweru do kolru spodenek...Ja tam bardziej wierzę tym 4 śrubom niż kawałkowi blachy, która z tego co czytałem czasem potrafi płatać figle. A twoja odpowiedz iście odkrywcza. Nigdy byn nie wpadł na to, że można użyć zapinki. No ale wkońcu pierwszy raz składam ten rower Wielkie dzięki. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...