Skocz do zawartości
Gość Ramzes The Great

St Lab i Gf 4 mx 440

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Ramzes The Great

Witam, chcialbym sie dowiedziec co sadzicie o tej karcie, i firmie :) tylko nie piszcie ze to shit :) wiecej kasy nie mialem :( za odpowiedzi thx z gory

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, chcialbym sie dowiedziec co sadzicie o tej karcie, i firmie :) tylko nie piszcie ze to shit :) wiecej kasy nie mialem  :( za odpowiedzi thx z gory

Czy dobrze czytam - miałem, czas przeszły :roll: tzn. już kupiłeś tą kartę i teraz się pytasz co sądzimy? Że tak powiem jeśli tak to i tak po herbacie, więc po co ci czyjakolwiek opinia. Było się pytać przed zakupem, a tak ciesz się z tego co masz, jak karta chodzi to ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ramzes The Great

no w sumie super odpowiedz, jak nie wiedziales co napisac mogles wogole nie zabierac głosu :evil: widze ze nic sie nie dowiecm ciekawego bo to nie radeon 9800 zeby kazdy chcial odpisac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to powyżej było pod miom adresem to nie wiem czemu sie czepiasz? To co napisałem jest ważne bo jak już masz kartę to po co się o nią pytasz, przeciasz sam możesz ocenić czy jest dobra czy nie. Czy aż tak bardzo zależy ci na opini innych - jeśli tak to powodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, chcialbym sie dowiedziec co sadzicie o tej karcie, i firmie :) tylko nie piszcie ze to shit :) wiecej kasy nie mialem  :( za odpowiedzi thx z gory

A możesz powiedzieć za ile ją kupiłeś i jakie ma pamięci??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ramzes The Great

za 180 zł, swojego starego gf2 uszkodzilem bardzo mocno, kasy nie mialem za duzo wiec kupilem takie " cos " , pamieci sa 5ns, ustawiona na 333 mhz standardowo, wykonana całkiem przyzwoicie, lepiej niz stary gf2 mx winfasta :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...