Boguszek Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Komputer ma już swoje lata jest to Aspire M3641 jednak od pewnego czasu mój kolega mówi że zaczął się zawieszać sprawdziłem HD TUNE i tam spadki były do 1 Mb/s a więc pod ręką miałem w zapasie Nowy dysk Toshiba 1 TB P300 wrzuciłem go a tu nadal to samo :( zmieniałem kable podpinałem w różne wejścia na płycie sata bez rezultatu. sterowniki wszystko wgrane nigdzie nie ma wykrzykników system na nowo postawiony Windows 7 skończyły mi się pomysły co może być nie tak jedyne co mi przychodzi do głowy to że kontroler padł na płycie głównej proszę o pomoc że coś przeoczyłem... Stary dysk od 2008.r Nowy dysk 1 TB Toshiba i nadal to samo... http://fotowrzut.pl/tmp/upload/OATCY5LM7W/1.jpg Wgrałem także Najnowszy Bios do płyty głównej dostępny bez rezultatu. Edytowane 13 Grudnia 2017 przez Boguszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazzyIwan Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2018 Wyłącz proces windows update w systemie i jeszcze raz zrób test na nowym dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...