Gość MasterBB Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 Witam! Wypadła mi słuchawka z tych okrągłych otworów, jest możliwość naprawy tego? Proszę o pomoc i wskazówki Model słuchawek to HyperX Cloud. W załączniku zdjęcie jak to wygląda. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleck55 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 Odkręcić śrubę. Wsadzić plastik w otwór i przykrecic widełki spowrotem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MasterBB Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 Trochę mocno dokręcona... ale znajdę jakiś sposób na to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SocketByte Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2018 Też mi się tak działo, ale "siłą" i podważeniem udało mi się wygiąć ten metal tak aby weszło do dziury. Powodzenia xD ale spokojnie, nic strasznego, miałem już tak dosłownie z 3 razy, ale to 5 minut roboty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...