diolek Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 no wlasnie , znacie jakies kulerki, bo ja znam tylko do tego nowego REVOLTEC VGA Transparent ale on mi wyglada na malo interesujacego , potrzebuje cos co ladnie bedzie chlodzic rdzen ,jakies linki do sklepow byly by milo widziane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 WC załóż, będzie najlepsze. :D blue orb, dragon orb, coolerki titana, mnóstwo tego jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Moim zdaniem tylko Zalman ZM80A-HP teraz wychodzi nowa wersja ZM80C-HP. Rzeczy typu blue orb orange orb crystal orb kiepsko sie spisują mam właśnie "tymczasowo" orange orb'a i jest naprawdę ciepło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...