Qpa Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 czy na płycie Microstar i815EP ruszy celeron z jądrem Tualatin ?? moze jakis nowy biosik trzeba albo co?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 czy na płycie Microstar i815EP ruszy celeron z jądrem Tualatin ?? moze jakis nowy biosik trzeba albo co?? Jeśli by miało nie iść, to i Bios by nie pomógł. Ale to jest przecież napisane w instrukcji płyty. A przy okazji - przymierzasz się do kupienia Celka T, bo ja mam do sprzedanie Celka 1.2GHz, i mobo ASUS TUSL2-C do tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 czy na płycie Microstar i815EP ruszy celeron z jądrem Tualatin ?? moze jakis nowy biosik trzeba albo co?? Jeśli by miało nie iść, to i Bios by nie pomógł. Ale to jest przecież napisane w instrukcji płyty. A przy okazji - przymierzasz się do kupienia Celka T, bo ja mam do sprzedanie Celka 1.2GHz, i mobo ASUS TUSL2-C do tego. cena ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 czy na płycie Microstar i815EP ruszy celeron z jądrem Tualatin ?? moze jakis nowy biosik trzeba albo co?? Jeśli by miało nie iść, to i Bios by nie pomógł. Ale to jest przecież napisane w instrukcji płyty. A przy okazji - przymierzasz się do kupienia Celka T, bo ja mam do sprzedanie Celka 1.2GHz, i mobo ASUS TUSL2-C do tego. cena ?? Na handelek, zapraszam do Oslej Laczki ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Na handelek, zapraszam do Oslej Laczki ! :lol: Trzeba jakoś żyć cena ?? Procek+płyta 600zł. W zasadzie osobno też mogę sprzedać, ale wolę razem. Jak chcesz szczegółów, to znajdziesz na giełdzie Tweaka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 mysle ze powinno byc na forum dzial gielda zeby nikt sie nie czepial do ogloszen ( wiem ze jush o tym bylo) P.S. szkoda ze nie mam kasy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 czy na płycie Microstar i815EP ruszy celeron z jądrem Tualatin ?? moze jakis nowy biosik trzeba albo co?? Jeżeli ta płyta jest na na chipie i815EP to nie pójdzie. Jak na i815EPT to pójdzie (ostatnia literka "T" oznacza obsługę procków na jądrze tulatin). A najlepiej poszukaj w instrukcji albo na stronie www.msi.com.tw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 czy na płycie Microstar i815EP ruszy celeron z jądrem Tualatin ?? moze jakis nowy biosik trzeba albo co?? Jeżeli ta płyta jest na na chipie i815EP to nie pójdzie. Jak na i815EPT to pójdzie (ostatnia literka "T" oznacza obsługę procków na jądrze tulatin). A najlepiej poszukaj w instrukcji albo na stronie www.msi.com.tw Kazda plyta musi byc z chipsetem i815EPT ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 musi byc i815 Bstep Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...