Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

czy na płycie Microstar i815EP ruszy celeron z jądrem Tualatin ?? moze jakis nowy biosik trzeba albo co??

Jeśli by miało nie iść, to i Bios by nie pomógł. Ale to jest przecież napisane w instrukcji płyty.

A przy okazji - przymierzasz się do kupienia Celka T, bo ja mam do sprzedanie Celka 1.2GHz, i mobo ASUS TUSL2-C do tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy na płycie Microstar i815EP ruszy celeron z jądrem Tualatin ?? moze jakis nowy biosik trzeba albo co??

Jeśli by miało nie iść, to i Bios by nie pomógł. Ale to jest przecież napisane w instrukcji płyty.

A przy okazji - przymierzasz się do kupienia Celka T, bo ja mam do sprzedanie Celka 1.2GHz, i mobo ASUS TUSL2-C do tego.

cena ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cena ??

Na handelek, zapraszam do Oslej Laczki !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli ta płyta jest na na chipie i815EP to nie pójdzie. Jak na i815EPT to pójdzie (ostatnia literka "T" oznacza obsługę procków na jądrze tulatin).

A najlepiej poszukaj w instrukcji albo na stronie www.msi.com.tw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli ta płyta jest na na chipie i815EP to nie pójdzie. Jak na i815EPT to pójdzie (ostatnia literka "T" oznacza obsługę procków na jądrze tulatin).

A najlepiej poszukaj w instrukcji albo na stronie www.msi.com.tw

Kazda plyta musi byc z chipsetem i815EPT ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...