Myfos Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2018 Cześć, Zacząłem ostatnio grać leżąc na łóżku i potrzebuję kupić klawiaturę i myszkę bezprzewodowe. Widziałem kiedyś takie specjalne zestawy klawiatura z miejscem na myszkę tylko nie pamiętam jak to się nazywa i nie wiem czy będzie dla mnie wygodne. Jakie polecacie bezprzewodowe klawiatury i myszki które nadają się do grania w "ciężkich warunkch"? Cena nie jest najważniejsza bo za dobry zestaw mogę dać nawet 1k zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalj82 Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2018 (edytowane) Jeżeli pytanie nadal jest aktualne to teraz jest w promocji Logitech G603.https://www.x-kom.pl/p/382285-myszka-bezprzewodowa-logitech-g603-lightspeed-wireless-gaming-mouse.html?utm_source=ceneo&utm_medium=comparison&utm_campaign=ceneo_clic Edytowane 29 Maja 2018 przez michalj82 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myfos Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2018 Akurat corsair wypuścił coś idealnego dla mnie.https://www.corsair.com/us/en/unplug-and-play K63 WIRELESS KEYBOARD K63 WIRELESS LAPBOARD DARK CORE RGB WIRELESS GAMING MOUSE z bezprzewodowym ładowaniem MM1000 Qi® WIRELESS CHARGING MOUSE PAD Cena takiego kompletu to jakieś 1500-1600zł więc muszę dozbierać kilka stówek. Myślę, że temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myfos Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Kupiłem wyżej wymieniony zestaw i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli chodzi o minusy to klawiatura cicho piszczy podczas ładowania i szkoda, że może świecić tylko na niebiesko. Temat do zamknięcia. Edit: jak mogę usunąć komentarz? Chciałem dokleić tą wiadomość do poprzedniego komentarza. Edytowane 24 Czerwca 2018 przez Myfos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...