amoniak Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Jądro ja szyszczę papierem toaletowym tych gumek nie zdejmj - nie trzeba (z gumką bezpieczniej ;) CS ma dziury by te gumki weszły możesz najwyżej odkleić naklejki (jak są grube) z proca te z gwarancją a pasty to naprawdę niewiele tak troszeczkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Stary, jakie okrągłe gówienka? ;] Masz odlepić Stickery!! CZyli naklejki, na te okrągłe <span style="color:red;">[ciach!]</span>ienka są otwory w CS ;] A jak już masz CS'a to spokojnie możesz zakładać cooler ;] Trzeba być naprawdę zdolnym żeby ukruszyć jądro z CS'em ;] Co do pasty to czytałbyś uważnie to co piszą ludzie (ja też o tym jużpisałem), minimalnie cieniutką warstwę na samo jądro!! Wyczyścić możesz starą pastę czym cchesz, ja zawsze używam do tego najpierw papieru ręcznikowego a potem kołeczki do uszu ze spirytusem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 no to czekamy tylkona przesylke :) jush niedlugo dam znac jak rezultaty :) - czy wreszcie zapanowala cisza :D ostatnie pytanie - zaluzmy ze chcem dodac jeszcze jeden wiatrak do obudowy (na razie jest ich zero :D) - oczywiscie podlanczam pod 5 v bo i po co wiecej ? ;) - z tym ze zakladam ze bedzie jeden i tylko jeden - z Waszych opisow slyszalem ze z tylu montuje sie taki co wyciaga a na przodzie wciagajacy - u mnie z przodu nie ma jak wsadzic nic wiec bedzie tylko jeden - czy ma on wssysac czy wysysac powietrze ? :) - moim zdaniem wssysac ale pewny nie jestem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Dobrze kombinujesz, skoro bedzie tylko jeden to daj wsysajacy do budy! Wtedy odrazu na proca bedzie szlo chlodne powietrze, i cooler proca bedzie chlodzil chlodniejszym, a do wyrzucania zostania zasilka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...