Skocz do zawartości
qbusek

titan vs zelman

Rekomendowane odpowiedzi

Jądro ja szyszczę papierem toaletowym

tych gumek nie zdejmj - nie trzeba (z gumką bezpieczniej ;)

CS ma dziury by te gumki weszły

możesz najwyżej odkleić naklejki (jak są grube) z proca te z gwarancją

a pasty to naprawdę niewiele tak troszeczkę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary, jakie okrągłe gówienka? ;] Masz odlepić Stickery!! CZyli naklejki, na te okrągłe <span style="color:red;">[ciach!]</span>ienka są otwory w CS ;] A jak już masz CS'a to spokojnie możesz zakładać cooler ;] Trzeba być naprawdę zdolnym żeby ukruszyć jądro z CS'em ;] Co do pasty to czytałbyś uważnie to co piszą ludzie (ja też o tym jużpisałem), minimalnie cieniutką warstwę na samo jądro!! Wyczyścić możesz starą pastę czym cchesz, ja zawsze używam do tego najpierw papieru ręcznikowego a potem kołeczki do uszu ze spirytusem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to czekamy tylkona przesylke :)

jush niedlugo dam znac jak rezultaty :) - czy wreszcie zapanowala cisza :D

ostatnie pytanie - zaluzmy ze chcem dodac jeszcze jeden wiatrak do obudowy (na razie jest ich zero :D) - oczywiscie podlanczam pod 5 v bo i po co wiecej ? ;) - z tym ze zakladam ze bedzie jeden i tylko jeden - z Waszych opisow slyszalem ze z tylu montuje sie taki co wyciaga a na przodzie wciagajacy - u mnie z przodu nie ma jak wsadzic nic wiec bedzie tylko jeden - czy ma on wssysac czy wysysac powietrze ? :) - moim zdaniem wssysac ale pewny nie jestem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze kombinujesz, skoro bedzie tylko jeden to daj wsysajacy do budy! Wtedy odrazu na proca bedzie szlo chlodne powietrze, i cooler proca bedzie chlodzil chlodniejszym, a do wyrzucania zostania zasilka!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi