Skocz do zawartości
THORGAL

przy odpalaniu netu zglasza mi sie CD ROM i szuka plyty

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem jak to obejsc, opcje "powiadamiaj o wlozeniu plyty" mam w menadzerze wylaczona oczywiscie ale za kazdym razem system rusza CD ROM i szuka plyty gdy wchodze w net lub kiedy wywoluja strone.

Jak wyjme plyte to temat olewa...mam poczciwa Winde 98 SE

Wie ktos cos jak to obejsc ( bo troszke mnie to wkurza ) ?

THX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ten dzial/przeinstaluj winde.

Siedzisz tu ok 2 miesiecy i juz sie tak panoszysz chcesz byc adminem czy co ?...no tak nabijasz sobie posty.

A moze to wina mojego CD ROMU a to sprzet raczej

Sam sie przeinstaluj :evil: :evil: :evil: jak nie umiesz pomoc to milcz, nie Ty tu zonglujesz pileczkami

Nara

innych sorki za ton ale mnie wkurza cos takiego :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to na 100% nie jest problem sprzetowy. jak widnows robi jakies glupie rzeczy w stylu otwierania cd-rom czy np to co u Ciebie to wiadomo ze to problem oprogramowania. jak cd-rom moze sam zarzadac wlozenia plyty?? to niemozliwe. dlatego uwazam ze to powinno byc w innym dziale. nie obrazaj sie taka jest moja opinia. nie wiem jak Ty, ale ja, jesli mi windows zaczyna szalec, najpierw reinstal robie. jak to nie pomoze wtedy szukam dalej. peace

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ten dzial/przeinstaluj winde.

Siedzisz tu ok 2 miesiecy i juz sie tak panoszysz chcesz byc adminem czy co ?...no tak nabijasz sobie posty.

A moze to wina mojego CD ROMU a to sprzet raczej

Sam sie przeinstaluj :evil: :evil: :evil: jak nie umiesz pomoc to milcz, nie Ty tu zonglujesz pileczkami

Nara

innych sorki za ton ale mnie wkurza cos takiego :evil:

Po co te nerwy?

wojtt udzielił ci krótkiej podwójnej odpowiedzi. Nie widze w tym nic obraźliwego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to na 100% nie jest problem sprzetowy. jak widnows robi jakies glupie rzeczy w stylu otwierania cd-rom czy np to co u Ciebie to wiadomo ze to  problem oprogramowania. jak cd-rom moze sam zarzadac wlozenia plyty?? to niemozliwe. dlatego uwazam ze to powinno byc w innym dziale. nie obrazaj sie taka jest moja opinia. nie wiem jak Ty, ale ja, jesli mi windows zaczyna szalec, najpierw reinstal robie. jak to nie pomoze wtedy szukam dalej. peace

dobra sorki ponioslo mnie, ale to chyba dlatego ze bylo juz pozno w nocy a ja bylem w doopie z robota...ale juz po i jest ok tak wiec jeszcze raz przepraszam i jak jakis admin to czyta to wrzuc mnie na oprogramowanie

Z tym szpiegiem czy trojanem to dobry pomysl zaraz sprawdze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to na 100% nie jest problem sprzetowy. jak widnows robi jakies glupie rzeczy w stylu otwierania cd-rom czy np to co u Ciebie to wiadomo ze to  problem oprogramowania. jak cd-rom moze sam zarzadac wlozenia plyty?? to niemozliwe. dlatego uwazam ze to powinno byc w innym dziale. nie obrazaj sie taka jest moja opinia. nie wiem jak Ty, ale ja, jesli mi windows zaczyna szalec, najpierw reinstal robie. jak to nie pomoze wtedy szukam dalej. peace

dobra sorki ponioslo mnie, ale to chyba dlatego ze bylo juz pozno w nocy a ja bylem w doopie z robota...ale juz po i jest ok tak wiec jeszcze raz przepraszam i jak jakis admin to czyta to wrzuc mnie na oprogramowanie

Z tym szpiegiem czy trojanem to dobry pomysl zaraz sprawdze...

ok kazdy ma swoje problemy, ale nie jedz po ludziach tak od razu. ja z forum korzystam zeby czegos sie nauczyc, a czasem jesli wiem co sie dzieje lub wydaje mi sie ze wiem ;) to zabieram glos.

jak rozwiazesz swoj problem to ofkoz daj znac co i jak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...