bAterion Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 problem od kilku dni, po kazdym restarcie mam 480x600 i 60Hz zapoodałem nowe catalisty3,5, pozniej poprawiłem na 3,6 ale nie tu chyba problem lezy co czynic?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 nie wiem ale ja tak mam jak przesadze z kreceniem i mi do windy nie wcodzi po restsarcie mam takie własnie ustawienia zoabcz może gdzieś masz za ciepło i jakie są powody restów sam dajech uruchom ponownie czy zwiecha systemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 u mnie bez oc- jade na default, wiec i temp jast raczej spoko (42 celki podaje post), a w budzie raczej chłodno brak zawiechy, a mowiac restarrt miałem na mysli ponowny rozruch wszystko chodzi cacy, a po ponownym wlaczeniu kompa monitor znowu gryzie oczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...