Fareyi Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2018 Cześć wszystkim ;) Wczoraj/przedwczoraj pojawiła mi się nowa partycja na komputerze. Pojawiła się po prostu w Explorerze nowa partycja, pojemność 0,45 GB Najdziwniejsze w tym jest to, że jest ona prawie całkowicie wypełniona, ale po wejściu na tą partycję nie widać żadnych plików - ukrytych również nie ma. Przeskanowałem dysk WD i według skanu, na dysku znajduje się ponad 11000 plików. Jedyna zmiana, którą przeszedł PC w tym tygodniu to była aktualizacja W10 - aktualnie mam wersję 10.0.17134 Spotkał się już ktoś z Was z czymś takim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwniak Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2018 Pokaż obrazek z "zarządzenie dyskami". Pewnie to partycja odzyskiwania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fareyi Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2018 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwniak Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2018 To normalna partycja tworzona przez win10. Ukryją ją i tyle. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fareyi Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2018 Ok, dzięki za informację. Wolałem się upewnić, to co jest zanim bym cokolwiek z tym zrobił Dzięki za pomoc i miłego życzę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...