Zulik Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 PROSZE O POMOC !!! wyc mi sie chce :(( kupilem ta sieciowke i pod linuxem odrazu zadzialala ! a pod windows XP nie chce :( wszczedzie pisza ze drivery do niej pod XP sa na plycie z XP moze ktos ma !! osobno ?? albo mogl by poszukac !!??! nie moge sobie z tym poradzic :((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rydel house Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 ja mam ta sieciowke i pod xp dziala normalnie. mam xp professional i nie potrzebuje do niej osobnych sterow bo w windozie jush sa. kiedys mialem stery do tej karty...sciagnolem ze strony d-linka.ale wysle ci plik sterownika na mail jak podasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulik Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 zulik@go2.pl albo bodkin@space.pl bardzo bym byl wdzieczny !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulik Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 przepraszam Cie ale czy mogl byc wyslac ?? masz taka mozliwosc ?? bo ja czekam przy kompie wlasciwie .... p.s. ciagnolem z netu i nadal nie chodza :( moze te Twoje pujda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rydel house Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 ok...wyslalem...mam nadzieje ze ten plik wystarczy. byl w C:Windowssystem32drivers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rydel house Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 pewnie na tej stronce jush byles http://support.dlink.com/Products/view.asp...ctid=DFE-530TX# Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...