MIWAJ Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Czesc !!! Moje pytanie jest nast. treści , Mam w/w MOBO, sprzet jest troszke podkrecony , jak w podpisie ( 11*180), Czy radiator ktory jest na NS doje mi pełne zabezpieczenie czy proponowalibyście wymiane na coś innego, Jesli tak to co polecacie, Ps: ten radiatirek jest na plastkikowych bolcach przymocowany do MOBO, czy aby go zdjac tzreba dostac sie do drugiej strony MOBO? Dziekuje za wszelkie sugestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 a jaka masz temp ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 jak nie masz zadnych objawow niestabilnosci to po co wymieniac ??:) jakie masz temperatury?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 ja mialem tak jak w podpisie (12.5x181) i wsio było ok .... wiec jak masz dobry przewiew w budzie to nawet se głowy nie zawracaj :) niestety zasilacz pier....nał i pociagnał MOBO za soba .. oddalem na gwarancje ... czekam na nową Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIWAJ Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Temperatury wczoraj wieczorem w stress 52C-CPU, 36C- MOBO Czy to duzo czy malo ??? Chaos powiedz cos wiecej o tej zasilce ??? Zeby tylko moja nie poadla ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Temperatury wczoraj wieczorem w stress 52C-CPU, 36C- MOBO Czy to duzo czy malo ??? temperatury ujda ale mozesz jeszcze dozucic jakis wyciag pod zasilka i bendzie looz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliver Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 mam taka sama plyte i u mnie oba mostki sa strasznie gorace - po prostu parza!! ale jak na razie na stabilnosc nie moge narzekac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...