Macen11 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Witam tak jak w temacie posiadam obudowe be quiet dark base 700 i nie wiem co jest z nią nie tak ale te porty USB 3.0 z przodu obudowy nie działają jest to wku.... bo muszę wszystko podpinac z tyłu obudowy, co może być nie tak, jakieś sterowniki ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2018 obudowa niedawno kupiona? USB powinno działać zaraz podłączeniu kabla z płytą głowną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macen11 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2018 niedawno, całego kapa składałem ale jakiś tam sterowników brakowało i musiałem oddać go magikowi zęby mi Windowsa zainstalował no i nie działa USB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2018 ściąg sterowniki do plyty glownej te od usb, ale powinno bez tego działać. Albo zresetuj biosa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2018 kable podpięte do płyty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...