Gubernator Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 EPOX 8KHA+ czy EPOX 8K7A+ ? Która z nich jest lepsza? wydaje mi się że różnią się tylko rajdem i slotami do pamięci... Ale pewno jest dużo więcej różnic :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Ty chyba jaja sobie robisz... Te płyty róznią się chipsetem8K7A ma Amd761 stary i juz malo wydajny, a KHA+ ma KT266A bardzo wydajny. Ja bym bral KHA+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 dizęki za uświadomienie mnie :lol: musze sie przyznać że nie wiedziałem o tym :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPit Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Chyba rzeczywiście jaja sobie robisz, oczywiście , że EPOX 8kha+. Przy w przypadku athlona XP to przynajmniej 20 % wzrost wydajności. Dla durona jak go puścisz na fsb133 to przynajmniej 10% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Epoxik 8KHA+ to najlepsza plytka na KT266A. Pełny wypas stabilna i wydajna i super sie kręci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...