burro Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Jakie sdrivery do SB live 5.1 polecacie. Na domyslnych (tych co z karta dali) teraz jade i jest ok Najnowsze UniPacki (czy jak sie totam nazywa) - problemy z dzwiekiem (przerywa podczas suchania muzy, ofladania filmów... takie sekundowe lagi. Drivery "@audigy2" - rowniez tez nam problem.. A pytanie brzmi: Jakie stery nowsze lub lepsze do tych co mam na plytce od sb moge uzyc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralphi13 Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Próbowałeś Youp-Pax III play ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 ja uzywam tych: YouP-PAX-IV383 dla mnie maja najlepsza jakosc dzwieku i nie mam z nimi najmniejszych problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 kX Driver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 wlasnie znalazlem CreativeSound Blaster Live?Live 5.1 YouP PAX IV For Win98SE/ME/2000/XP 2003 7 1 http://script.mydrivers.com/drivers.dll?HID=319 oplaca sie instalowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...