stranger Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 na monitorze takie wzory po za normalnymi ikonami - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - kreski rozno kolorowe, monitor czasem gasnie czasem sie zapala, rozdzielacosc spadla do 640x480 i 16 kolorow nie wiem od czego to jest na bank nie monitor bo sprawdzilem na innym kompie karta?co z nia nie tak pod radiatorem na karcie pasta termoprzewodzaca z srebrem i na karcie wentyl 60x60 zamiast malego gowienka od msi, pamieci cieple ale nie gorace karta nie krecona proc ani fsb nie podkrecane 11x133 zasilka feel 300W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Skoro napewno nie monitor a na GPU posta srebrna(nakładałeś ją pewnie samemu?) to może być przyczyna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Może coś na grafie zwarłeś tym sreberkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 nie pasta, bo przed polozeniem pasty to juz mialem, jak zobaczylem te kreski zdjalem radiator i przesmarowalem efekt byl taki ze troche mniej tego bylo przez chwile jak komp nie chodzil przez noc teraz po odpaleniu mam czysto zadnych smieci na ekranie ale czekam, mam nadzieje ze sie nic nie pojawi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 takie numery odchodzily po za mocnym przekreceniu grafy, artefakty, smieci, paski, zwis na minute i wywala do 640x480x16. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 karta nie krecona ostatnio byla wszystko od miesiac defaultowo chodzi bo do q3 nie trzeba mi nic wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...