Darth Revan Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2018 Witam, chcę zastosować ochłodzenie Kraken pod procesor 9900k w obudowie Corsair Carbide 400C. Planuje zamontować chłodnice na froncie w systemie push/ pull. I tutaj właśnie chciał bym zaczerpnąć rady bardziej doświadczonych użytkowników czy wymienić dołączone wentylatory od kraken na inne, a jeżeli nie to jakie dokupić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudus8 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2018 Z tego co słyszałam to fabryczne wentylatory dołączone do Krakena są w miarę przyzwoite.Jeśli chcesz coś lepszego to polecam:Silent Wings 3Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth Revan Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2018 OK tylko w tym momencie zakupić 4 wentylatory Silent Wings 3 do Push/pull na chłodnicy, a 2 wentylatory od krakena dać na odprowadzanie ciepła na górę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...