xslimakx Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Witam! Mam irde jak ta na tej aukcji http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14518144 podlaczylem ja, wgralem sterowniki ale irda nie widzi mi telefonu czy ja musze tu jeszcze cos skonfigurowac??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 z pewnością należy sprawdzić ustawienia biosu - może być po prostu wyłączona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ale to jest irda pod usb wiec co ma do tego bios? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 nie napisałeś , a ja nie otwierałem linka z tego co mi wiadomo , to nie ma jeszcze 100% dobrych rozwiązań IRDA na USB - COM i bezposrednie do mobo są już dobrze opanowane w tym momencie nie wiem , co ci doradzić - najszybciej żły lub źle napisany lub z innego OS sterownik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ale to jest irda pod usb wiec co ma do tego bios? a tak z drugiej strony ma - jeżeli jakiś USB będzie wyłączony to irda nie zadziała , chyba że wszystkie porty są włączone , to jeszcze bym sprawdził czy przypadkiem nie dałeś tego na port z USB 2,0 jeżeli nie masz płyty z USB 2,0 to postawiłbym na sterownik , bo wątpię żeby irda była walnięta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...