AMD Rulezz Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Chcę nagrać film w formacie VCD, używam nero dołączonego do mojej nagrywarki ( LiteOn 52/24/52 ) ale problem występuje teżna inych pełnych wersjach nero. Wybieram standardowe ustawienia do tworzenia VCD, jest ileś okienek i katalogów. Wprawym oknie wchodzę do katalogu z filmami, przeciągam myszką na okno po lewej (przeciągam do katalogu głównego, nie do żadnego z katalogów "tworzonych" przez nero) i dostaję komunikat "Brak pamięci". Nero oczywiście nie precyzuje o co biega, tylko tyle. Na dysku C mam 1.5 GB wolnego miejsca ale ustawienie dysku D (ponad 5 GB wolne) nie pomaga. co ciekawe, komunikat występuje także przy próbie nagrania filmu 5 MB :!: Już sam nie mam pojęcia co może być przyczyną, kumpel na celeronie 533@800 i nagrywarce LG x32 i także 256 RAMu podobno nagrał kiedyś VCD, u mnie nie idzie na win98, 2K pro + sp3, i niezależnie od wersji nero. no i gdyby jeszcze ktoś napisał, jak dograć plik z napisami bo pomoc nero nic nie daje, równie dobrze mogłoby jej nie być. pomóżcie !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Tutaj masz wszystko opisane: http://www.video-cd.prv.pl/ A z tym brakiem pamięci są czasami "jaja". Czasem wystarczy zmienić język NERO z polskiego na angielski. Czasem trzeba odhaczyć utwórz ze standardem. Jest to często związane z przesunięciem audio względem wizji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 wielkie dzięki, wieczorkiem się za to wezmę i pokombinuję. jeszcze raz thx :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...