Timm Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Potrzebuje nawiazac kontakt z osoba zorientowana w sieciach radiowych. (cierpliwa) ;). Najchetniej prosze na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seenquev Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Ja się nieco orientuje. Jednak moje wiadomości są jak na razie bardziej teoretyczne aniżeli praktyczne. Na przełomie sierpnia i września planuje założyć sieć radiową z moim kolegą, który zamieszkuje w odległości 500m ode mnie. Wtedy będę mógł powiedzieć już naprawdę COŚ. :D Pozdrawiam Seen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 http://www.lanpl.cstnet.pl/forum - masz tam caly dzial o sieciach lokalnych ... naprawde kolesie sie bardzo dobrze znaja ... tylko przed zadaniem pytania odwiedz archiwum ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...