RevWolt Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2019 Witam, aktualnie w moim m4aqua popsuł się głośnik do rozmów i stwierdziłem że po tylu latach czas kupić nowy. Co do tej kwoty kupić, telefon potrzebuje pilnie a kupie go jutro. Zastanawiam się nad czymś z Xiaomi tylko z czym. Głównie do dzwonienia i przeglądania internetu, dobrze by ekran był do 5,5cali bo zazwyczaj telefon mam w kieszonce (pracuje na budowie) i bardzo często narażony jest na wstrząsy i upadki. Telefon zakupie w media expercie, wiec tylko oferty z tego sklepu a zastanawiam się nad tym https://www.mediaexpert.pl/smartfony/smartfon-xiaomi-mi-a2-lite-32gb-zloty,id-1173220 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m37 Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2019 W tej cenie z wyswietlaczem do 5,5" nie znajdziesz nic ciekawego. Jeśli może być trochę większy to ten Mi A2 Lite jest w porządku, chociaż z większym wyświetlaczem można z pewnością znaleźć coś lepszego. Ewentualnie jeszcze Nokia 7.1 wchodzi w gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patronix Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2019 Jest okej ale ponad stówkę taniej jest tutaj Xiaomi Mi A2 Lite 3/32GB Za 799 zł to masz z 4/64 Xiaomi Mi A2 Lite 4/64GB Black Z takich fajnych Czysty Andriod Duża bateria DualSIM Minusem brak NFC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RevWolt Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2019 Byłem ale w sklepie tego tych modeli zabrakło, zdecydowałem się na p20 lite. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patronix Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2019 W dostępności w każdym sklepie chociaż 1 sztuka jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...