Black Death Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Dysponuje 5 stowkami 8) . Chcialbym zmodernizowac mojego kompa (podpis :lol: ). Prosze o porady. co wymienic i na co wymienic aby odczuc jak najwiekszego buta w przod :twisted: . DZIEKI ZA PORADY 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 a masz perspektywy ze bedziesz mial cos wiecej??? bo jak tak to wal teraz porzadna plyte i ram - ew jak ci starczy ze sprzedarzy tego to od razu axp 1700+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Płytka FIC'a i jakieś ramy i w 500zł się zmieścisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 jak chesz odczuc buta ;> do proca.. ale ja bym wolal lepsza plyte bo ten ECS to nie zabardzo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Death Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 a jaka plyte polecacie. zastanawiam sie nad EPOX 8k5a. Ma ja brat i wydaje mis sie ze jest dobra. fsb co 1mhz, napiecia na ramach mozna zmieniac, dzielniki tez mozna zmieniac. A jakie korzysci bede mial ze zmiany plyty (wydajnosc). Zalezy mi na jak najwiekszym zysku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_n Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 moja rada to zakup jakiejś dobrej płytki na kt400a np. EPOX 8K9A9I i do tego 256 ddr twinmosa off topic czy mi się zdaje czy w siriusie [ www.sirius.pl ] jest EPOX 8RDA za 240 zł 8O [ http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5479&sid=1 ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 co do ot - no wyglada jakos tak jak moja ale ta cena jakas taka dziwna :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Sprzedaj płytkę i proca, wtedy wpadnie dodatkowa kasa i kup procka axp 1,7k+ i jakieś dobre mobo za resztę, w przyszłości ramy zamień na ddr-y i będzie jako tako Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_n Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Pitbull82 no ciężko mu będzie znaleźć jakąś dobrą płytkę która obsłuży mu sdr'y [chyba zostaje tylko coś na kt266a np asrock k7vt2] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Pitbull82 no ciężko mu będzie znaleźć jakąś dobrą płytkę która obsłuży mu sdr'y [chyba zostaje tylko coś na kt266a np asrock k7vt2] racja, niepomyślałem o tym; więc moja rada: 1.sprzedaj mobo, proca i pamiątki; 2.kup: -athlona xp 1800+ box - 295zł. -epox 8khal+ - 242zł. -kingston ddram 256mb (pc-266) - 213zł. ------------------------------------------------------ razem: 750zł. Cóż budżet przekroczony o 250zł., ale moim zdaniem warto jeśli za pół roku niechcesz znowu czegoś wymieniać (wkońcu trochę kaski powinno wpaść ze sprzedaży starego proca, mobo i pamięci). Jak chcesz taniej to weź pamiątki noname. P.S. ceny są z komputronika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Zamiast 1,8 za 295 moze ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 1,7 za 235 i juz 60 zaoszczedzone. Zamiast kingstona noname 160 lub twinmos za 170 bo niema rady skoro kaski niema. I tu znow 40zl zaoszczedzone. Zatem teraz juz budzet tylko o 150 przekroczony. Sprzeda to co ma i aqrat bedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5537 + jakis athlonik 1,7 + jakis ramce jak proponowal kolea wyzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 moze od razu plyte powzej 1000? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...