RysiekB Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Mogę kupić zasilacz "Task" ATX 300W. Czy zna ktoś z Was ten model i czy warto w niego w ogóle inwestować? Pozdrowienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 A nie możesz go <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> najpierw do przetestowania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RysiekB Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 A nie możesz go <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> najpierw do przetestowania?Jasne, że mogę. Ale jeśli "no name" po testowaniu wyjdzie OK to wziął byś takiego zamiast np. hunt-keya lub enlighta ? Mi chodzi o to czy marka Task jest do przyjęcia, bo niestety jej nie znam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Też nie kojarzę nazwy "Task". Jeżeli jest dużo tańszy i wyszedł w testach ok to bym wziął. Tylko testy musiałyby być konkretne (pomiar napięcia bez obciążenia i z obciążeniem - sprawdzasz czy bardzo przysiada napięcie, wydajność prądowa poszczególnych "wyjść", głośność i jakość wiatraka, jakość wykonania) a na to trzeba poświęcić sporo czasu i trochę wiedzy o pomiarach. Ale jak różnica w kasie niewielka to bierz "firmowy". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Mogę kupić zasilacz "Task" ATX 300W. Czy zna ktoś z Was ten model i czy warto w niego w ogóle inwestować? Pozdrowienia. a dokladnie ktory: - TK-930TX - TK-940TX jak ten 1 to ostatnio pytalem na grupie dyskusyjnej pl.comp.pecet jednego goscia o ten zasilacz i oto info: ...Procesot A. 1200, płyta solteka na KT 266a, dwa dyski 7200rpm (BIV i Maxtor, oba po 40GB), 512 MB (nanya 333MHz), karta TV, sieciówka, GF3 TI 200 64MB, dźwięk hercules fortissimo II, nagrywarka, cd, 2 dodatkowe wentylatory puszczone na 7V :). Napięcia jakie daje w tej chwili: Voltage Sensor(s) CPU Core Voltage : 1.66V - ustawiłem je na 1.65V Aux Voltage : 2.54V +3.3V Voltage : 3.14V +5V Voltage : 4.95V +12V Voltage : 12.17V -12V Voltage : -12.20V -5V Voltage : -5.26V +5V Standby Voltage : 5.05V Battery Voltage : 3.20V ... wiec chyba nie jest taki najgorszy, a jak ten 2 (TK-940TX) to moze byc tylko lepiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RysiekB Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 [a dokladnie ktory: - TK-930TX - TK-940TX ... wiec chyba nie jest taki najgorszy, a jak ten 2 (TK-940TX) to moze byc tylko lepiej :) Benek - dzięki. Mam więc jedną konkretną odpowiedź. Nie wiem, który to będzie ale dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Dość dobre zasilacze - między innymi można je spotkać (OEM - "no name) w kompach HP (tylko klasa średnia biurowa) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 a dobre sa zasilzanka w MODECON'a obudowach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 a dobre sa zasilzanka w MODECON'a obudowach? szczerze mówiąc sporo lepsze są w Enlightach. mam teraz modecoma jak niżej z huntkey 300W, wcześniej miałem Enlight z 230W i przy tym samym sprzęcie w budzie Enlight miał dużo mniejsze wahania napięć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 enlight, to enlight, a tak btw to w sailkach enlighta sa zzzzzzaaaaaajjjjjjeeeeeeebbbbbiiiiiiisssssstttttteeeeeeeee coolery!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...