Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Siema Nie wiem czy to dobre miejsce na temat ale jak co to przenieście. Potrzebuje laptopów, a nawet dwóch więc chciałbym się pozbyć mojego komputera, w skład wchodzi też Monitor i klawiatura. Wiele razy wystawiałem tez zestaw ale po prostu zostałem zjedzony i mi się odechciało. Może komponenty nie są idealnie najlepsze, ale mając Zotaca 6 gb 1060 dawało rade i uciągnąłem każda gierkę bo nie jestem wymagający nie patrzyłem na jakieś spadki fps czy tez minimalne zacięcia jeżeli się zdarzały. W stacji jest aktualnie karta graficzna geforce gts 450 gainward bo Zotaca sprzedałem. Pytanie następujące, dostane więcej w częściach czy za całość ( od razu mówię, że interesuje mnie całość). Jeżeli tak to ile i czy jest ktoś zainteresowany? Procek to Inter Core i5-7500 3.5 ghz a dysk toshiba 1 TB klawiatura mechaniczna rampage z podświetleniem czerwonym, a monitor LG M2452D - PZ z tunerem TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phill76 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) Hmm, sam PC ok. 1000 zł, tylko problem widzę taki , że za ok. 1150-1200 da się złożyć nówkę na Ryżu 2200G z przyzwoitą integrą-ale nie każdy o tym wie .. Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez Phill76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...