Dziewica Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 wiec zassalem ten plik ktory badz co badz troche wazy co jeszcze trzeba przemnozyc przez jakosc mojego lacza chodzi o jakas niezgodnosc klucza .. WIN XP a ten caly SP jak to rozwiazac ? jest sposob ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 raczej z sp1 so dodawane takie pliczki zeby zmienic klucz ! poszukaj napewno znajdziesz ! (oczywiscie microsoft nie daje tych pliczkow do zmiany klucza :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Też miałem ten problem i załatwiłem sobie WXP z SP1 i już nie ma problemu... gorzej jak wyjdzie SP2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 hehehe, ciekawe po co wam ten service pack, skoro roznicy nie widac.. tylko stara czasu, btw nawet nie mam pojecia co on zmienia ale to jest strata czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 1. uruchom z linii poleceń: regedit 2. odszukaj ciąg: HKey_Local_MachineSoftwareMicrosoftWindowsNTCurrent VersionWPAEvents 3. otwórz wartość: OOBETimer 4. skasuj pierwsze dane np. "ca" klikaj OK 5. zamknij program 6. uruchom z linii poleceń: %systemroot%system32oobemsoobe.exe /a 7. wybierz drugą możliwość aktywacji za pomocą telefonu i kliknij przycisk Zmień klucz produktu 8. wpisz inną wartość klucza np: -->MTCJQ-FRGJ2-CPX32-6YWW7-HBMD2<-- tego ja użyłem CX7DD-4GX4Y-BTTR4-H88Y7-GQPWQ XP8BF-F8HPF-PY6BX-K24PJ-TWT6M 8RCKG-36TH8-VWBGK-T3CB6-RHG48 9. naciśnij aktualizuj 10. zrestartuj kompa 11. aby przekonać się czy aktywacja się udała wpisz w linii poleceń: %systemroot%system32oobemsoobe.exe /a 12. instaluj Service Packa i zadnych programow nie trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 hehehe, ciekawe po co wam ten service pack, skoro roznicy nie widac.. tylko stara czasu, btw nawet nie mam pojecia co on zmienia ale to jest strata czasu.Masz racje - dla internauty ktory jedynie korzysta z poczty, czatow service pack jest niepotrzebny, ale dla uzytkownika ktory cos potrafi zrobic z komputerem (np wie jak wlaczyc Panel Sterowania, potrafi sciagnac plik z Internetu wiedzac przy tym gdzie on sie zapisuje) jest jak najbardziej potrzebny ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 O kurcze- masakra. Ale mnie nie przebijesz Dziewica- pociagnołem na modemie Demo Quake 3 Team Arena- a to było coś ok. 130 MB :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 O kurcze- masakra. Ale mnie nie przebijesz Dziewica- pociagnołem na modemie Demo Quake 3 Team Arena- a to było coś ok. 130 MB :Pto _tylko_ 5MB wiecej od sp1 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 No mnie chyba nikt nie przebije ja scignalem Quake II Full - 254 MB na modemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziewica Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 przed chwila sciagnalem 380 mega spakowane ISO Quake 1 niestety zrypane wczesniej ISO Diablo ISO TOonstrucka ISO Neverhooda to po okolo 500 600 mega ale najwieksze ISO to bylo okolo 800 mega Cycling managera 2 nota bene zwalone :) ehh oczywiscie moge pozwolic sobie na to poniewaz mam wykupiony pakiet inaczej to byloby samobojstwo update : co do Cycling managera 800 mb to byla jedna plytka , gra jest bodajze na 2 plytach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ]Masz racje - dla internauty ktory jedynie korzysta z poczty, czatow service pack jest niepotrzebny, ale dla uzytkownika ktory cos potrafi zrobic z komputerem (np wie jak wlaczyc Panel Sterowania, potrafi sciagnac plik z Internetu wiedzac przy tym gdzie on sie zapisuje) jest jak najbardziej potrzebny ;p moze masz cos jeszcze madrego do powiedzenia o osobie z ktora nawet nigdy nie gadales? pozatym pokazal charakter typowego polaka.. czatow, irca, komunikatorow nie uzywam.. poczty prawie tez.. jedynie www, uzwam takze dc i ucze sie podstaw programowania.. pozatym po zainstalowaniu servic epack zaczely sie restarty.. a wczoraj dla brata po tym jak zainstalowal service packa zaczal pojawial sie blue screen podczas startu windowsa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...