Magya Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Wbrew topicowi, problem chyba sprzętowy. Choć mam nadzieję, że się mylę. Pracuję sobie w Wordzie... zaznaczam coś tam, robię ctrlc. Potem edycja, wklej specjalnie i................... w tym momencie wyrzuca mnie z programu. Po prostu w trybie super expresowym word sie zamyka bez zapisywania zmian.... nie wyglada to jak zwiecha czy cos... wczesniej sie to nie zdarzalo (wczesniej to znaczy wczoraj - wieczorem zrobilem formata i przeinstalowalem winxp bo mnie zawirusiło). Nie sadze zeby byl to problem pamiatek, bo sa nowe, na m-tecach a poza tym katowalem je memtestem przez 13 godzin i bylo bez zwiechy. No to co jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magya Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 kuzwa, jeszcze lepiej. Zrobilem eksperyment - zrzucilem ctrlc do pamieci duza strone internetowa i wlepilem ja bez "wklej specjalnie". No problem.. Smignelo od razu... wywala przy nacisnieciu na guzik "wklej specjalnie". Psiakis Bug ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...