Gość Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2019 Witam jako że posiadałem mysz dm 1 pro s która była dla mnie niemal idealną myszą, to ją sprzedałem gdyż zachciało mi się chcieć czegoś lepszego i tak oto wybór padł na cm mm710 i wszystko było by ok gdyby nie to że mysz jest dla mnie za mała. Mysz została zakupiona na amerykańskim amazonie więc nie opłaca mi się jej zwracać. Potem z kolei zakupiłem corsair nightsword rgb i po dwóch dniach ją zwróciłem ponieważ była to najgorsza mysz jaką używałem. Co w takim razie polecacie do 400 zł, chwyt jakiego używam to fingertip grip, dpi to 700 w windowsie na 6, rozdzielczość na jakiej gram to 1080p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
switchbit Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2019 Rival 310 - przy 1080p dla mnie 400dpi to już za szybko :D a 600 to kosmos. Ewentualnie coś z Logi - G403 lub G502. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...