pavełek Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Otóż mój dysk w podpisie ostnio świruje czasem komputer zaliczy dziwną zwieche np jak jestem na necie i po restarcie dysk czasami np jako 8Gb się melduje, czasem widze komunikat Disk Boot Failure.... i sys nie ładuje się kilka resetów i już OK :evil: jeśli pada i nie ma już na niego lekarstwa to polećcie mi jakiś fajny dysk nie chodzi mi o 120Gb :D 60Gb wystarczy jak na mojej 40Gb zajęte jest ok 10Gb :P i dysk ma być szybki a nie jak jest gra z dużą ilością tekstur i zrobie gwałtowny ruch myszką to słysze chrupanie dysku :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Seagate 7200.7 - świetne dyski, lepsze od serii Barracuda IV! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ja na twoim miejscu sprawdził bym raczej pamięć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ja na twoim miejscu sprawdził bym raczej pamięć...Tow sprawie chrupania a co z tym dyskiem ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rendar Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Czy nowe Seagate'y są zamknięte w obudowie tak jak IV z dwóch stron, czy dół jest odkryty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Czy nowe Seagate'y są zamknięte w obudowie tak jak IV z dwóch stron, czy dół jest odkryty? odkryty... a co do problemu z dyskiem to sprawdzilbym tasme od HD no i tez pamiec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Polecam Seagate 7200.7 - 8 MB cache - 120 GB :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloik Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Ja mialem Fujitsu 30GB - olejowe lozyska, etc. padl po 2 latach - teraz trzymam go w kompie bo wlacza sie raz na miesiac na dwa (nie wiem zupelnie czemu - wtedy smiga cudo). Kupilem Seagete'a 60GB baracuda - i dziala rewelka. Cichy to on nie jest, ale szybki jak diabli. Szczerze polecam (teraz juz jest nawet niedrogi). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...