SuChyY Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Witam Mam zamiar sprawic sobie karte TV i widze ze sporo tego jest na allegro. W kategorii do 100-120 zl sa jakies AVER TV, Zoltrixy, FLy Video itp. Domyslam sie ze jakosc tych produktow jest podobna wiec zaczolem zastanawiac sie nad dekodowaniem czegos co mam na kablowce. Bedzie to najwyzej Canal+ bo chyba tylko to mamy zakodowane (na moim starym TV i tak 1/3 kanalow nie lapie) Ma ktos jakies doswiadczenie ? Na jakiej karcie najlepiej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 bawilem sie kiedys programikiem Borg TV co ma taka opcje ale raczej rewelacyjnych wynikow nie osiagałem (obraz calkiem calkie ale strasznie słaby dzwiek mialem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Witam Mam zamiar sprawic sobie karte TV i widze ze sporo tego jest na allegro. W kategorii do 100-120 zl sa jakies AVER TV, Zoltrixy, FLy Video itp. Domyslam sie ze jakosc tych produktow jest podobna wiec zaczolem zastanawiac sie nad dekodowaniem czegos co mam na kablowce. Bedzie to najwyzej Canal+ bo chyba tylko to mamy zakodowane (na moim starym TV i tak 1/3 kanalow nie lapie) Ma ktos jakies doswiadczenie ? Na jakiej karcie najlepiej ? A po co dekodować kablówkę? Za 250zł możesz kupić kartę Sky Star 2, wystawiasz miskę za okno i masz 600 kanałów na dzień dobry (w tym pakiet Polsatu). I to za darmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Witam Mam zamiar sprawic sobie karte TV i widze ze sporo tego jest na allegro. W kategorii do 100-120 zl sa jakies AVER TV, Zoltrixy, FLy Video itp. Domyslam sie ze jakosc tych produktow jest podobna wiec zaczolem zastanawiac sie nad dekodowaniem czegos co mam na kablowce. Bedzie to najwyzej Canal+ bo chyba tylko to mamy zakodowane (na moim starym TV i tak 1/3 kanalow nie lapie) Ma ktos jakies doswiadczenie ? Na jakiej karcie najlepiej ? A po co dekodować kablówkę? Za 250zł możesz kupić kartę Sky Star 2, wystawiasz miskę za okno i masz 600 kanałów na dzień dobry (w tym pakiet Polsatu). I to za darmo. Pisalem ze chce dekodowac tylko dla zabawy bo wlasciwie to nie ma co, a telewizji az tak duzo nie ogladam wiec wystarczy mi kilkadziesiat kanalow z kablowki... za 100zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 A jak odkodujesz ten pakiet Polsatu? Bo jeszcze sie nie bawiłem... ale jak się da odkodować za pomocą karty TV to można też przeprogramować kartę z tunera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 u mnie chodzily 3 x canal + i to nawet nawet.......szczegolnie sie cieszylem z GP na zuzlu ..na zywo:))) generalnie to chyba do kazdej karty w miare nowej mozna dorzucic takie oprogramowanie...np BBB razem z moretv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 A jak odkodujesz ten pakiet Polsatu? Bo jeszcze sie nie bawiłem... ale jak się da odkodować za pomocą karty TV to można też przeprogramować kartę z tunera :) Nie karty TV, tylko karty DVB, czyli tunera SAT. A oglądasz go normalnie, nawet kodów żadnych nie trzeba, bo są wyciągane z sygnału. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...