Adrian Bednarz Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Tak jak w temacie, teraz razem z wieloma innymi osobami trzeba zamienić biuro na domowe warunki. W firmie wszystkie "gadżety" już mam więc jak włączam laptopa to wszystko ładnie się zapala. Chcę stworzyć profesjonalne stanowisko w domu, bo nie wiadomo ile jeszcze spędzę w zamknięciu - ale tak żeby nie pójść z torbami przy upgradzie. Będę wdzięczny za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2020 To chyba zależy od charakteru pracy. Przełącznik KVM, stacja dokująca i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert_woj Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2020 (edytowane) W dniu 24.04.2020 o 12:22, Adrian Bednarz napisał: Tak jak w temacie, teraz razem z wieloma innymi osobami trzeba zamienić biuro na domowe warunki. W firmie wszystkie "gadżety" już mam więc jak włączam laptopa to wszystko ładnie się zapala. Chcę stworzyć profesjonalne stanowisko w domu, bo nie wiadomo ile jeszcze spędzę w zamknięciu - ale tak żeby nie pójść z torbami przy upgradzie. Będę wdzięczny za pomoc U mnie koniecznym zakupem był drugi monitor bo jednak pracując na małym laptopie szybciej bym zwariował niż zrobił coś konkretnie (udało się w dobrych pieniądzach kupić używany na olx), a no i jeszcze w końcu huba kupiłem, ale to z kolei był już dobrze planowany zakup bo 2 porty to jak nic. Kupiłem taki trochę geekowy https://swiatbaterii.pl/stacja-dokujaca-hub-usb-c/35800-adapter-hub-green-cell-gc-connect60-8w1-thunderbolt-3-usb-c-hdmi-3x-usb-30-sd-microsd-do-macbook-pro-1315-2016-2019.html ale idealnie wpasowuje sie w macbooka stąd z tym gadżetem akurat zaszalałem. :D Edytowane 12 Maja 2020 przez robert_woj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...