Sharimsejn Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2020 (edytowane) Witam. Myślę nad kupnem monitora do gier o rodzielczości 2K ale rozważę 1080p jeśli będą użyte dobre argumenty. Interesuje mnie: 1ms, minimum 120Hz przy aktywnym AMD FreeSync(i raczej max 160-180Hz), HDR(takie prawdziwe, a nie na popierze jak to często jest). Nie mam wielkich wymagań co do matrycy bo wiem, że nie mogę mieć (chyba) wszystkiego z tym co wymieniłem wyżej. Ilość cali to chyba tak z 30 max do tej rozdziałki co nie? bo widziałem komentarze osób, że do 2K do musi być 20 cali bo oni widzą pixele na większych(heh). Najczęściej gram w World of Warcraft, FPS'y, ARK: Evolved Survive, World of Tanks ale lubię przejść też jakiegoś "ładnego" singla. Cena raczej max do 3000 zł. Interesuje mnie też zakrzywienie w monitorach ale nie, że chcę mieć tylko czy to bardziej nie przeszkadza niż pomaga. Nie jestem jakoś przekonany bo dotychczas używałem płaskich, a w niemalże wszystkich turniejach itp. chyba nikt lub prawie nikt takich nie używa. Jak sobie coś przypomnę o co chciałem jeszcze spytać to dodam. https://www.morele.net/monitor-aoc-ag273qz-6731148/ Coś takiego ale z mniejszą ilością Hz'ów? Edytowane 26 Maja 2020 przez Sharimsejn literówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharimsejn Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2020 Temat można zamknąć. Community purepc takie pomocne, a w komentarzach na głównej sami znawcy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...