aRKOz Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Kupiłem płytę GIGABYTE GA-7N400 PRO i z wszystkiego na tej płycie jestem zadowolony jak nigdy dootąd z żadnej płyty gdyby nie "mały" problem. Mam nadzieje że możecie mi pomóc ponieważ możliwe że testowaliście tę płytę lub słyszeliście cosik o tym, a może znajdzie się jakiś użytkownik .... 1. po instalacji systemu w programie EASYTUNE4 są zablokowane funkcje overlockingu. Procesor daje się podkręcać ( i to rewelacyjnie ATHLON XP 1,7 @ 2,7) jednynie z poziomu BIOSU. Czy to jedyna możliwość , czy może coś zle robię, dlaczego ten program jest zablokowany? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aRKOz Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 !!! sorki ale pomyliłem działy :(( już wynosze się z tym postem do oprogramowania... !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 jak podkrecac to tylko z biosu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Gato Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ja coprawda mam GA7-VA ale program jest ten sam. Z doświadczenia z ta płytą i tym progsikiem stwierdzam że lepiej jest podkręcać z poziomu biosu a easytune'a używać tylko do monitorowania temperatur i tego typu rzeczy. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Rowniez posiadam plyte mojego przedpostownika (ostro:) ) i niepolecam krecenia procka z poziomu windoza , acha jesli chodzi o to ze niemozna krecic mnoznikiem to to jest raczej normalne bo athlony maja zablokowane mnozniki fabrycznie, a z tego co pamietam tym programem mozna podbijac szyne systemowa np. z 100 - 132, 133 - 165 i 166 - 200 mhz. Jesli mozna wiedziec to na jakim chipie jest ta plyta w temacie? (kt400? ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Acha sorkens niedoczytalem tematu do konca 8O nForce... pewnie <span style="color:red;">[ciach!]</span>na w kosmos jest ta plytka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Rowniez posiadam plyte mojego przedpostownika (ostro:) ) i niepolecam krecenia procka z poziomu windoza , acha jesli chodzi o to ze niemozna krecic mnoznikiem to to jest raczej normalne bo athlony maja zablokowane mnozniki fabrycznieFachowa pomoc, widac, ze jestes koles w temacie :lol: Wszystkie Athlony 0,13 um Throughbread B maja odblokowany mnoznik!!! JEZU skad sie tacy fachofcy biorom :P :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 to znaczy ze jesli mam athlona 2000+ to ma odblokowany mnoznik ??? ostro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 to znaczy ze jesli mam athlona 2000+ to ma odblokowany mnoznik ??? ostro Mnoznik masz odblokowany ale plytka ma pewnie zablokowana mozliwoas przestawiania go ( ja tak mam) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 no kapa :lol: musze sobie kupic kabla telefonicznego i porzezbic przy tych <span style="color:red;">[ciach!]</span>ych wejsciach na piny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 to znaczy ze jesli mam athlona 2000+ to ma odblokowany mnoznik ??? ostroLOLKU. 0,13 Throughbread B - na 100% mam odblokowany. 0,18 Palomino wrecz przeciwnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ja tesh cie nielubie bo jak dla mnie to forum jest zeby doinformowac ludzi echh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ja tesh cie nielubie bo jak dla mnie to forum jest zeby doinformowac ludzi echhLepiej przedytuj swojego posta. A czasmi uzyj czlowieku funkcji SZUKAJ. IMHO tak oczywiste rzeczy kazdy kto tu zaglada opowinien juz dawno wiedziec :P :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 ... jak dla mnie to forum jest zeby doinformowac ludzi ...No i właśnie SpiderMAN usiłował Cie doinformować... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...