bandzior Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Witam. Mam taki problem - mam procek P4 2400 i płytę Abit IS7 - za nic na świecie nie chce się podkręcić na niej ten procek - temp jest ok - podwyższam napięcie i nic albo wraca do windowsa albo się resetuje. Dodam tylko że na płycie ASUS P4266 kręcił się spoko do 2.8 i chodził a ty nic. Co jest przyczyną takiego stanu??????? Czytam co tu piszecie i aż się zjeżyłem!!!!!!! :evil: :evil: Podobno na Vcore 1.50V chodzi na 3.25 procek 2.6 A u mnie przy VCore 1.65V mogę szynę podnieść do 140 i też dziwne rzeczy robi - dlaczego???????? Możę coś robię źle ?Ale co????? :oops: Proszę pomocy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alighieri Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Witam. Mam taki problem - mam procek P4 2400 i płytę Abit IS7 - za nic na świecie nie chce się podkręcić na niej ten procek - temp jest ok - podwyższam napięcie i nic albo wraca do windowsa albo się resetuje. Dodam tylko że na płycie ASUS P4266 kręcił się spoko do 2.8 i chodził a ty nic. Co jest przyczyną takiego stanu??????? Czytam co tu piszecie i aż się zjeżyłem!!!!!!! :evil: :evil: Podobno na Vcore 1.50V chodzi na 3.25 procek 2.6 A u mnie przy VCore 1.65V mogę szynę podnieść do 140 i też dziwne rzeczy robi - dlaczego???????? Możę coś robię źle ?Ale co????? :oops: Proszę pomocy! Napisz jakie masz pamięci (również oznaczenia kosci) i czy robiłeś update biosu (ostatni to 1.4)? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 To raczej nie wina pamięci bo on ma proca na fsb 133 anie 200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandzior Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Pamięci mam WILKA 333 ale na tych pamięciach na ASUSie chodził na 160 bez problemu!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...